Elke lesvolger dient aangesloten te zijn bij Tenniscentrum Alken vzw voor het zomerseizoen 2024.

Iedereen dient zijn eigen contactgegevens te controleren op zijn persoonlijk spelersdashboard van Tennis en Padel Vlaanderen. Indien je problemen hebt bij het inloggen bij Tennis en Padel Vlaanderen gelieve ons dan even te contacteren dan helpen we je zeker verder.

Wij proberen voor iedereen een planning op te maken die zo goed mogelijk beantwoord aan jullie wensen. Echter verwachten wij wel enige flexibiliteit betreffende groepen op basis van 3 of 4 spelers. Flexibiliteit van aanvraag voor lessen per 3 of 4 wordt verwacht. Dit betekent dat de lesgroep uit 1 speler meer (bij aanvraag per 3) of minder (bij vraag per 4) kan bestaan. Prijsaanpassing is dus ook mogelijk op basis van 3 of 4 spelers.

Wanneer je niet aanwezig kan zijn op een tennisles, dien je minimum 24 uur op voorhand te verwittigen voor je afwezigheid bij je trainer. Bij privetrainingen kan de les dan wel ingehaald worden.

We rekenen op een correcte en tijdige betaling van je rekening (lessen en lidgeld zomer ’24). Je ontvangt deze in de loop van de maand mei ’24. Indien je geen mail met rekening hebt ontvangen in de loop van de maand mei gelieve dan even contact op te nemen op boekhouding@tennisschool.be. Controleer ook even je spammail.

Wie gedurende een lessenreeks geblesseerd geraakt voor een langdurige periode, kan rekenen op een tegenmoetkoming in onderling overleg.

Indien één van bovenstaande voorwaarden niet duidelijk zouden zijn, gelieve dan contact op te nemen voor aanvang van de lessenreeks.