Elke lesvolger dient aangesloten te zijn bij Tenniscentrum Alken vzw voor het zomerseizoen 2023. Indien je lente- of zomertrainingen gevolgd hebt is dit in orde daar het lidgeld voor het zomerseizoen 2023 reeds betaald is. Indien je geen lid bent bij onze club betaal je een bijdrage van 20 euro voor aansluiting tot eind 2023.

Bij het volgen van de komende wintertrainingen is men dus ook automatisch aangesloten (Tennis Vlaanderen) voor het zomerseizoen 2024.

Iedereen dient zijn eigen contactgegevens te controleren op zijn persoonlijk spelersdashboard van Tennis Vlaanderen. Indien je problemen hebt bij het inloggen bij Tennis Vlaanderen gelieve ons dan even te contacteren dan helpen we je zeker verder.

Wij proberen voor iedereen een planning op te maken die zo goed mogelijk beantwoord aan jullie wensen. Echter verwachten wij wel enige flexibiliteit betreffende groepen op basis van 3 of 4 spelers. Flexibiliteit van aanvraag voor lessen per 3 of 4 wordt verwacht. Dit betekent dat de lesgroep uit 1 speler meer (bij aanvraag per 3) of minder (bij vraag per 4) kan bestaan. Prijsaanpassing is dus mogelijk op basis van 3 of 4 spelers.

Wanneer je niet aanwezig kan zijn op een tennisles, dien je minimum 24 uur op voorhand te verwittigen voor je afwezigheid bij je trainer. Bij privétrainingen kan de les dan wel ingehaald worden.

We rekenen op een correcte en tijdige betaling van je rekening (lessen en lidgeld zomer ’24). Je ontvangt deze in de loop van de maand oktober ’23. Indien je geen mail met rekening hebt ontvangen in de loop van de maand oktober gelieve dan even contact op te nemen op: boekhouding@tennisschool.be. Controleer ook even je spammail.

Wie gedurende een lessenreeks geblesseerd geraakt voor een langdurige periode, kan rekenen op een tegenmoetkoming in onderling overleg.