Kinderfeestje

Zie je er naar uit om je verjaardag een keertje op een wel heel speciale en creatieve manier te vieren? Kan je ook niet wachten tot de volgende knutselactiviteit in de klas om je kriebelende creatieve handen uit de mouwen te steken? Of een feestje just for fun?

Hiervoor heeft Tenniscentrum Alken een leuke en creatieve oplossing. Er is een aanbod voor kinderen van 5 tot 12 jaar!

Kinderen van 5 tot 8 jaar nemen we mee op een heus crea-avontuur. Van prins-, prinsessen- en drakenfeest tot indianenfeeest en allen gecombineerd met een leuke creatieve activiteit.

Voor de kinderen van 9 tot 12 jaar doen we een creatieve workshop met een speelse toets zoals foam, klei, papier, juwelen, stof of glas. Deze creatieve duizendpoot bedenkt zeker en vast een leuke workshop voor jou en je vrienden.

Er kunnen eventueel ook kinderfeestjes georganiseerd worden in combinatie met tennis, badminton, ping-pong en/of squash.

Tijdens of na deze feestjes kan er altijd een hapje gegeten worden zoals een frietje met hamburger of pannenkoeken.

De prijs is afhankelijk van de gekozen workshop, materiaal en aantal kinderen. Contacteer Kristel voor de mogelijkheden: 0488 37 67 67 of info@tenniscentrumalken.be.

verjaardagsfeestje
feest1
dansstudio
dansstudio

Zaaltje huren?

Tenniscentrum Alken heeft een polyvalente zaal van ongeveer 100m² met parket als ondergrond!

Wij geven dan ook seminaries met indien gewenst recepties en andere cateringsmogelijkheden.  Zoeken jullie nog een zaaltje voor feestjes, taallessen, allerhande cursussen,….