Interclubseizoen 2021

Beste tennisliefhebbers,

Voor eerst willen we jullie allemaal een Gelukkig Nieuwjaar wensen.  Moge 2021 een jaar worden waarin alles weer normaal zal verlopen. Voor iedereen een goede gezondheid en veel tennisplezier op Tenniscentrum Alken.

Op het moment dat de tennistrainingen voor de +13 jarigen terug mogen doorgaan zal iedereen persoonlijk gecontacteerd worden door de tennistrainers van Tennisschool BKKM vzw.

Ook voor de mensen die een winterabonnement hebben zullen wij hun tijdig op de hoogte brengen wanneer zij terug mogen starten met indoor te spelen.

We willen jullie ook nog meegeven dat op het moment alles terug normaal voor iedereen kan doorgaan wij een geschikte en correcte oplossing gaan geven voor de tot dan gemiste weken tennis.

Het zomerseizoen zal getrouw van start gaan op 1 april ’21 ( indien de outdoorpleinen klaar zijn).

De interclubcompetitie zomerseizoen ’21 start op maandag 19 april ’21.  Gelieve je in te schrijven voor deze interclubcompetitie voor 26 januari 2021 ! ( Ploegen moeten bij Tennisvlaanderen voor 1 februari ’21 ingediend zijn. )

Lidgelden Zomerseizoen 2021 : denk er aan je lidgeld te betalen voor 15 februari ’21. Voor meer info zie website : rubriek tarieven zomerseizoen 2021.

Met sportieve groeten,

Bernard Knapen

Facebook
Twitter
WhatsApp