Nieuwigheden najaar

Beste leden,

Graag brengen we jullie op de hoogte van volgende nieuwigheden over het najaar:

Wintertrainingen tennis

Het zomerseizoen is stilaan weer op zijn einde en we kunnen ons weer voorbereiden op het winterseizoen ’23 – ’24. Op maandag 25 september ’23 gaan de wintertrainingen weer van start bij Tennisschool BKKM vzw en dit gedurende 22 lesweken. Vanaf dit seizoen zijn er ook twee nieuwe trainers actief binnen Tennisschool BKKM: Kokorev Alexander en Knaepen Alain.

Er worden dagelijks tennistrainingen gegeven op Tenniscentrum Alken en dit zowel voor jeugd als volwassenen. Kids vanaf 4 jaar kunnen instappen voor het Kids-tennisprogramma.

Ook voor de volwassenen worden er wekelijks tennistrainingen georganiseerd. Individueel inschrijven is mogelijk. Deze trainingen gaan in principe door op zondagavond tussen 18 en 22 uur maar we hebben nu ook bijkomende tijdstippen toegevoegd. Indien je zelf een groep spelers hebt kunnen we nog steeds kijken om deze trainingen op een ander tijdstip in de week laten door te gaan.

Voor de senioren zijn zowel privé- en groepslessen bespreekbaar tijdens de weekdagen voor 16 uur met uitzondering van de woensdagnamiddag.

Mogen we vriendelijk vragen om tijdig in te schrijven (voor vrijdag 15 september ’23) en duidelijk aan te geven welke jullie beschikbaarheden zijn om te komen trainen!

Voor vragen of meer inlichtingen mag je contact opnemen met Bernard Knapen (0475 32 26 59 of bernard@tennisschool.be).

Winterabonnementen tennis ’23 – ’24

Vanaf nu maandag 11 september, start het winterseizoen. Indien je hiervoor graag een vast uur hebt, kan je hiervoor online inschrijven via onderstaande link of contact met ons opnemen. Vanaf nu maandag 11 september kan je ook je indoorplein (losse verhuur) online reserveren (tegen betaling).

Najaarsinterclub padel

Vanaf nu vrijdag 8 september start de najaarinterclub padel met 45 ploegen. Spelers die interesse hebben om hier nog aan deel te nemen, mogen altijd contact opnemen met Lars Nolmans (0471 87 47 95 of lars@padelcentrum.be). Meer informatie over de competitieformules en data kunnen jullie op deze pagina terugvinden.

Lessen padel

Voor de padelspelers die nog graag les willen volgen, is dit nog mogelijk tijdens de maanden september, oktober, november. Tijdens de wintermaanden december, januari en februari worden er geen padellessen gegeven omwille van de niet-stabiele weersomstandigheden. Contacteer ons hiervoor op trainingen@padelcentrum.be.

Met vriendelijke groeten,

Bernard Knapen en Kristel Martens
Tenniscentrum Alken

Facebook
Twitter
WhatsApp