Tennisstages 2022

Beste spelers en ouders,
 
We willen jullie in eerste instantie alvast bedanken voor jullie flexibiliteit en motivatie gedurende de lopende winterperiode. Het doet ons deugd dat we terug naar een echte club aan het groeien zijn en daarom zullen de evenementen in 2022 niet uitblijven.
De uitwerking hiervan is momenteel nog bezig maar we doen ons uiterste best en houden jullie op de hoogte van wat nog komen zal.
 
Om jullie na de vorige jaren van onzekerheden meer structuur te geven voor de in te plannen vakantiemomenten hebben we voor jullie een schema opgesteld met de verschillende tenniskampen en stages die zullen plaatsvinden in de voorjaars en zomerperiode van 2022.
In dit schema staan de uren en de data tevens staat er vermeld waar u kan inschrijven voor de desbetreffende kampen. Voor de georganiseerde kampen door de tennisschool BKKM kan dit steeds via davy@tennisschool.be
Voor de kampen georganiseerd door de sportdienst gemeente Alken kan dit enkel via de website van Gemeente Alken.

De concrete uitwerking in verband met het programma, opvang, lunchmogelijkheden en de prijs zullen volgen in de loop van de komende periode (de prijs zal in de lijn liggen van de prijzen van voorgaande kampen).

Maar we geven jullie alvast de data mee en jullie kunnen reeds een reservatie op deelname doen door jullie in te schrijven met: desbetreffende kamp, de naam van de deelnemer, geboortejaar en telefoonnummer via mail naar davy@tennischool.be

Als jullie vragen hebben betreffende iets kan u mij ook steeds contacteren op 0471/99 52 92.

Voor de spelers die reeds interclub gespeeld hebben bij deze een reminder om in te schrijven via de website voor dit interclubseizoen. De wedstrijden starten vanaf de paasvakantie, meer info volgt.

Alvast erg bedankt voor de leuke samenwerking en tot binnenkort.

Met vriendelijke groeten,
De trainers

Facebook
Twitter
WhatsApp