Wintertrainingen ’22-’23

Het zomerseizoen is stilaan weer halverwege en we kunnen ons weer voorbereiden op het nieuwe schooljaar en winterseizoen ’22 – ’23. Op maandag 19 september ’22 gaan de wintertrainingen weer van start bij Tennisschool BKKM vzw en dit gedurende 22 lesweken. Vanaf dit seizoen zijn er ook twee nieuwe trainers actief binnen Tennisschool BKKM: Sandro Poli en Peter Lemkens.

Er worden dagelijks tennistrainingen gegeven op Tenniscentrum Alken en dit zowel voor jeugd als volwassenen. Kids vanaf 4 jaar kunnen instappen voor het Kids-tennisprogramma.Voor onze competitiespelers en spelers die meerdere keren per week willen komen trainen stellen we voor om een individueel gesprek te hebben bij Sandro Poli en indien nodig samen met de verantwoordelijke trainer om het komende winterseizoen even persoonlijk te bespreken en dit uiterlijk voor vrijdag 9 september ’22.

Ook voor de volwassenen worden er wekelijks tennistrainingen georganiseerd. Individueel inschrijven is mogelijk. Deze trainingen gaan in principe door op zondagavond tussen 18 en 22 uur maar we hebben nu ook bijkomende tijdstippen toegevoegd. Indien je zelf een groep spelers hebt kunnen we nog steeds kijken om deze trainingen op een ander tijdstip in de week laten door te gaan.

Voor de senioren zijn zowel privé- en groepslessen bespreekbaar tijdens de weekdagen voor 16 uur met uitzondering van de woensdagnamiddag.

Schrijf je nu in

Mogen we vriendelijk vragen om tijdig in te schrijven (voor vrijdag 9 september ’22) en duidelijk aan te geven welke jullie beschikbaarheden zijn om te komen trainen!

Voor vragen of meer inlichtingen mag je contact opnemen met Sandro Poli (0468/00 69 66 of sandro@tennisschool.be). We helpen je graag verder.

Facebook
Twitter
WhatsApp