Zomerprogramma ’21

Nog enkele weken en de zomervakantie komt er weer aan !!!  Voor elk van jullie : jong, oud, recreant, competitiespeler of starter hebben we een mooi zomerprogramma uitgewerkt binnen de Tennisschool BKKM vzw voor de maanden juli en augustus 2021.  

Momenteel is onze eerste Youth Championship van start gegaan.  Dit omwille van de geannuleerde jeugdinterclub.  We merken dat er een tal van wedstrijden gespeeld zijn en dat de spelers het leuk vinden. Als je ingeschreven bent en nog niet van start bent gegaan kijk dan binnen op het bord in hal 1 voor je speelschema en het wedstrijdreglement.  Indien je nog vragen hebt contacteer dan zeker je trainer.

Voor de volwassenen is er goed nieuws !!! Van woensdag 9 juni mogen jullie terug indoor spelen en ook deelnemen aan tornooien.  Begin juli gaan we een nacht der dubbels organiseren voor onze leden.  Meer info volgt nog.

Er worden in totaal gedurende 6 verschillende weken tenniskampen georganiseerd in diverse formules voor onze jeugdspelers van 4 tot 18 jaar.  Er is ook mogelijkheid om tijdens twee van deze tenniskampen kennis te maken met de talen : Frans of Engels.

Nieuw !!! Vanaf deze zomervakantie vinden er ook padelstages plaats voor onze jeugdspelers vanaf 7 jaar.  

Ook dit jaar organiseren we voor de volwassenen gedurende 3 weken een avondstages en dit in juli en augustus ’21.  Voor de starter of gevorderde speler een ideaal moment om een weekje lang je komen uit te leven op onze pleinen en zo ook andere mensen te leren kennen.

Voor het volledige aanbod en de exacte data zie het inschrijfdocument op onze website :www.tenniscentrumalken.be onder de rubriek tennisschool.

In de maand juni organiseren we in samenwerking met Tennis Vlaanderen een jeugdtornooi in een verkort format.  In het weekend van 12 & 13 juni ( U9 spelers ) en in het weekend van 19 & 20 juni   ( U11 spelers ).Voor meer info en inschrijvingen surf naar de website van Tennis Vlaanderen :www.tennisvlaanderen.be !!!

Tijdens ons jaarlijks Open Zomertornooi ( jeugd- en volwassenreeksen ) van maandag 26 juli tot en met zondag 8 augustus ’21 organiseren we eveneens in de beide weken een full-competitiestage voor onze jeugdspelers.

Voor meer info en inschrijvingen kan je surfen naar onze website www.tenniscentrumalken.be !!!!

Voor vragen kan je ons steeds contacteren.  We helpen je graag verder !!!

We wensen jullie allen nog een goed einde van het schooljaar en een mooie vakantie toe.

Met sportieve groetjes,

Bernard, Kristel en trainers

Facebook
Twitter
WhatsApp