Wat zijn de tarieven op padel te spelen ?

Om bij Padelcentrum Alken gebruik te maken van de padelaccomodatie zijn er drie mogelijkheden : ofwel huur je een padelplein per moment, ofwel ben je uitgenodigd als gastspeler door een padellid van onze padelclub, ofwel neem je een abonnement. Indien je een padelplein huurt (als niet-lid van Tennis Vlaanderen) per uur of 1,5 uur ben je geen officieel lid van onze padelclub. Als je een outdoor-lidmaatschap van tennis combineert met een padelabonnement dan geniet je van een voordeeltarief!

 

Welke voordelen zijn er om een padelabonnement te nemen ?

 • Onbeperkt spelen tegen een vast tarief
 • Meerdere gelijktijdige reservaties mogelijk: 2 in piekuren (14 dagen op voorhand) en 2 in daluren (14 dagen op voorhand)
 • Mogelijkheid tot spelen van competitie zoals interclub en tornooien
 • Je hebt een sportongevallenverzekering bij Tennis Vlaanderen
 
Gastspelers uitnodigen als padellid ?
Indien je als lid van Padelcentrum Alken een gastspeler uitnodigt, dan kan je dit doen in het reserveringssysteem van Tennis Vlaanderen. Iedere gastspeler moet een account aanmaken op de site van Tennis Vlaanderen.  Let wel op !!! Als je een account hebt aangemaakt als gastspeler betekent dit niet dat deze speler aangesloten is bij Tennis Vlaanderen en heb je ook geen sportongevallenverzekering.  In totaal moeten er steeds 4 spelers aangemeld worden per speelbeurt. De betaling dient online te gebeuren door het padellid die de reservatie maakt. Per gastspeler betaal je 6 Euro / uur in de daluren (max. 3 personen) en 7,5 Euro / uur in de piekuren (max. 3 personen).
 

Saldo opladen als padellid ?

Als je lid bent van onze padelclub (ook van Tennis Vlaanderen) dan kan je op je dashboard een speelkrediet online aankopen om zo te gebruiken om de huurkosten van je gastspelers mee te betalen.  Je vindt je krediet terug onder “saldo”.

 
Een terrein huren in losse verhuur (zonder padellid te zijn) ?
Indien je geen padellid bent van onze club en je wilt een terrein huren is dit ook mogelijk.  Je kan dan met 4 spelers komen spelen.  Het reserveren van een padelplein kan dan eveneens via de website van Tennis Vlaanderen. Je moet dan online je betaling doen om je terrein te reserveren. Een padelplein kost voor niet-leden 24 euro/uur in de daluren (weekdagen tot 17 uur) en 30 euro/uur in de piekuren (weekdagen vanaf 17 uur, weekend en feestdagen).

Wens je graag nog wat meer uitleg over de tarieven en abonnementen stuur dan een mailtje naar inschrijvingen@padelcentrum.be! We helpen je graag verder.

Abonnement padel september '21 - 31 maart '22

Kids

Geboren in 2012 en later
50
00
 •  

Jeugd

Geboren tussen 2005 en 2011
65
00
 •  

Studenten

Geboren tussen 2000 en 2004
105
00
 •  

Seniors

Geboren tussen 1957 en 1999
115
00
 •  

Seniors Plus

Geboren in 1956 en vroeger
85
00
 •  

Gezin

Vanaf 3 gezinsleden op één adres
340
00
 •  

Inschrijven

  Persoonlijke gegevens

  Tarief

  Periode

  In combinatie met tennis:

  Door in te schrijven ga ik akkoord met de privacyverklaring.

  padel6
  padel3
  padel5
  padel1