Padelcentrum Alken: 10 padelcourts!

Wat zijn de tarieven op padel te spelen ?

Om bij Padelcentrum Alken gebruik te maken van de padelaccomodatie zijn er drie mogelijkheden : ofwel huur je een padelplein per moment, ofwel ben je uitgenodigd als gastspeler door een padellid van onze padelclub, ofwel neem je een abonnement  op jaarbasis.  Indien je een padelplein huurt per uur of 1,5 uur ben je geen officieel lid van onze padelclub.  Als je een outdoor-lidmaatschap van tennis combineert met een padelabonnement dan geniet je van een voordeeltarief.

 

Welke voordelen zijn er om een padelabonnement te nemen ?

 • Een heel jaar spelen tegen één vast tarief en dit van 1 april ’22 tot en met 31 maart ’23
 • Meerdere gelijktijdige reservaties mogelijk: 2 in piekuren en 2 in daluren
 • 14 dagen op voorhand kan je reserveren
 • Altijd spelen: 10 padelcourts beschikbaar
 • Mogelijkheid tot spelen van competitie zoals interclub en tornooien
 • Je hebt een sportongevallenverzekering bij Tennis Vlaanderen


Gastspelers uitnodigen als padellid ?

Indien je als padellid van Padelcentrum Alken een gastspeler uitnodigt, dan kan je dit doen in het reserveringssysteem van Tennis Vlaanderen. Iedere gastspeler moet een account aanmaken op de site van Tennis Vlaanderen.  Let wel op !!! Als je een account hebt aangemaakt als gastspeler betekent dit niet dat deze speler aangesloten is bij Tennis Vlaanderen en heb je ook geen sportongevallenverzekering.  In totaal moeten er steeds 4 spelers aangemeld worden per speelbeurt.  De betaling dient on-line te gebeuren door het padellid die de reservatie maakt.  Per gastspeler betaal je 6 Euro / uur in de daluren en 7,5 Euro / uur in de piekuren.


Saldo opladen als padellid ?

Als je lid bent van onze padelclub (ook van Tennis Vlaanderen) dan kan je op je dashboard een speelkrediet on-line aankopen om zo te gebruiken om de huurkosten van je gastspelers mee te betalen.  Je vindt je krediet terug onder “saldo”.

Een terrein huren in losse verhuur (zonder padellid te zijn) ?

Indien je geen padellid bent en je wilt een terrein huren is dit ook mogelijk.  Je kan dan met 4 spelers komen spelen.  Het reserveren van een padelplein kan dan eveneens via de website van Tennis Vlaanderen.  Je moet dan on-line je betaling doen om je terrein te reserveren.  Een padelplein kost voor niet-leden 24 euro/uur in de daluren (weekdagen tot 17 uur) en 30 euro/uur in de piekuren (weekdagen vanaf 17 uur, weekend en feestdagen).

Wens je graag nog wat meer uitleg over de tarieven en abonnementen stuur dan een mailtje naar inschrijvingen@padelcentrum.be ! We helpen je graag verder.

NIEUW! Abonnement Padel 01/10/'22 - 31/03/'23

Kids

Geboren in 2013 en later
50
00
 •  

Jeugd

Geboren tussen 2006 en 2012
70
00
 •  

Studenten

Geboren tussen 2001 en 2005
95
00
 •  

Seniors

Geboren tussen 1958 en 2000
130
00
 •  

Seniors Plus

Geboren in 1957 en vroeger
95
00
 •  

Gezin

Vanaf 3 gezinsleden op één adres
360
00
 •  

Inschrijven als bestaand lid?

Jouw abonnement vernieuwen als bestaand lid kan in 3 gemakkelijke stappen via de website van Tennis Vlaanderen. Meld je aan op jouw account, kies een abonnement en betaal ineens online!

Inschrijven als nieuw lid?

  Persoonlijke gegevens

  Tarief

  In combinatie met tennis:

  Door in te schrijven ga ik akkoord met de privacyverklaring.

  padel6
  padel3
  padel5
  padel1